Középeurópai Technológiai és Innovációs Közhasznú Kft.

Felvettek!

2011. július 21.

Kedves Gólya, gratulálunk sikeres felvételidhez!

Kedves Leendő DF-es/DUF-os Hallgató!

Mindenek előtt engedd meg, hogy gratuláljunk sikeres felvételidhez!

 

Hivatalos postai értesítőnket várhatóan augusztus első napjaiban kapod majd kézhez, benne a beiratkozáshoz és a tanév megkezdéséhez szükséges tájékoztatóinkat, illetve az elektronikus tanulmányi rendszer használatához nélkülözhetetlen azonosítódat, a Neptun-kódodat, amivel a jövőben tanulmányi (tárgyfelvétel, órarend, vizsgajelentkezések, index, pénzügyek) és kollégiumi ügyeidet tudod majd intézni. A beiratkozási időpontodat is a hivatalos értesítőben, postai levelünkben találod majd. Addig is az általános információkat megtalálod majd június 26-ától honlapunkon is, a FELVETTEK menüpontban.

A Gólyatábort a Hallgatói Önkormányzat szervezi, időpontja szeptember 1-4. Az ünnepélyes tanévnyitó szeptember 3-án lesz.

 

Egy pillanatig se aggódj amiatt, hogy esetleg nem ismersz itt még senkit! Amint bejelentkezel a Gólyatáborba, a felsőbb évesek máris a szárnyaik alá vesznek majd. Már az első este rá fogsz érezni, mit is jelent DUF-osnak lenni. A selmeci diákhagyományokra épülő diákéletünk, hallgatóink összetartása el fog varázsolni.


esti_park_ml-k

Mi is nagyon várjuk már a tanévkezdést, hiszen jelentős beruházások történtek és történnek folyamatosan intézményünk életében: európai campust, egy igazi főiskolai várost építünk a városba. Ha jártál már nálunk, tudod miről beszélünk, ha nem akkor is megnyugodhatsz, hiszen biztos, hogy nem fogsz eltévedni. 2006 óta élvezzük már azt a gyönyörű parkot a főépületünk előtt, ami bizonyára számodra is kellemes találkahely lesz. Belaktuk már a főépület melletti új A-épületet, amelyben 100 multimédia állomással is felszerelt regionális könyvtárunkat, több professzionális laboratóriumot, a 400 fős auditóriumot és a 200 fős konferenciatermet, az irigylésre méltó tv-stúdiónkat és a nemzetközi mérkőzésekre is alkalmas sportcsarnokunkat szeptembertől már te is magadénak érezheted.


DF campus-térkép


Mit fogsz tanulni? Kattints a szakodra a KÉPZÉSEINK menüpontban, és a letölthető mintatabtervekben meg megnézheted, hogy milyen tantárgyaid lesznek.

 

Kollégiumi felvételi információk


Kepek_prezentaciohoz_2008Híresen szép és korszerű, minden szobában internet és tv csatlakozással rendelkező kollégiumaink is a campuson vannak, így öt perc alatt bármelyik előadóban ott tudsz lenni. Egyszóval, amint itt leszel, nem lesznek kétségeid affelől, hogy jó helyre jöttél.


Amint beiratkozol, te is a négyezer fős hallgatósághoz tartozol majd, és tanulmányaid során neked is ezentúl hivatalos honlapunk, a www.duf.hu lesz segítségedre. Itt olvashatod majd intézményünk legfrisseb híreit, a TANULMÁNYI TÁJÉKOZTATÓ menüpontban már most is megtalálod a hallgatóknak szánt legfontosabb információkat, a NEPTUN-ban pedig személyesen kell majd intézned a tanulmányaiddal kapcsolatos hivatalos tennivalókat. Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, reméljük okozunk majd jónéhány kellemes meglepetést.


Ha ezen felül bármiben tanácstalan vagy, bátran fordulj a felsőbb évesekhez, tanulmányi ügyekben pedig a tanulmányi előadódhoz, lehetőleg e-mailben, mert a mi fejünk sem káptalan.Hírarchívum

Eseménynaptár